TUİÇ Kırklareli Üniversitesi Temsilcileri İlk Toplantısını Gerçekleştirdi!

TUİÇ Kırklareli Üniversitesi Temsilcileri  İlk Toplantısını Gerçekleştirdi!

TUİÇ’i oluşturan değerlerden “Anadolu Hareketi” kapsamında gerçekleştirilen temsilcilik seçimlerinin ardından, kurumumuzu Kırklareli Üniversitesi’nde temsil etme ve çalışmalarımızı yaygınlaştırmaya gönüllü olarak seçilen arkadaşlarımız ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencileri ile bir araya gelen temsilcilik ekibimiz derneğimizin ve akademimizin yaptığı çalışmaları ilgili arkadaşlara anlatarak büyük bir aile olma yolunda ilk adımı attılar.
Uluslararası ilişkiler öğrencileri ve ilgilileri olarak okulda alınandan daha fazlasını öğrenmek ve öğretmek adına yapılabilecek çalışmaları değerlendirdiler. Birlikte çalışma planlarını yapan ekibimiz, aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan Diplomat Okulu ile ilgili de yol gösterici olup toplantı sonunda bir sonraki toplantı ile ilgili ayrıntıları kararlaştırdılar.

TUİÇ Ailesi olarak yurdun dört bir yanında sivil topluma, bilgiye ve akademiye gönül veren tüm takipçilerimiz ve yol arkadaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş

Murat Elbeye
Murat Elbeye
Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. 2011 yılından bu yana TUİÇ bünyesinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. Hobi olarak seramik ve iç mekan bitki tasarımı ile ilgilenen Elbeye, Siyaset Felsefesi ve Sanat Tarihi’ne özel ilgi duymakta olup, iyi seviyede İngilizce, giriş seviye Fransızca ve Almanca bilmektedir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Tarih:

Beğenebileceğinizi Düşündük
Yazılar

İbrahim Ekseninin Sonu: Yeni Orta Doğu İçin Farklı Vizyonlar

İbrahim Ekseninin Sonu: Arap Körfezi Ülkeleri ve İsrail, Yeni...

Dünya Ticaretinin Geleceği: Afrika’da Rekabet ve Türkiye

Bilindiği üzere, 2020'li yılların başından bu yana dünyada önce...

Kalın Doktrini: Türk İstihbaratının Yeni Mimarisi

Bu makale yalnızca STRATCOM konuşmasının bir değerlendirmesi değildir. Yaklaşık...

İran Savaşı Nasıl Bitirmeli? – M. Javad Zarif

Bu metin, “How Iran Should End the War: A...