Ahmet Davutoğlu; “Bir Türk Hayatını Kaybetti.”

Libya’da yaşanan olaylar sonucunda bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Trablus yakınlarındaki bir şantiyede Yunus Emre Çelik adlı bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini bildirdi.

Libya’da hava, deniz ve kara yolundan şuan itibari ile tahliye edilenlerin sayısının 5bin 99 olarak açıklayan Davutoğlu, bundan sonra kalkacak gemilerin Libya halkına gıda ve ilaç yardımı için gideceğini belirtti.

Dışişleri Bakanlığı’ndan düzenlenen basın toplantısında Ahmet Davutoğlu, dün akşam Libya’daki bir Türk vatandaşının can kaybına ilişkin bilgi aldıklarını belirtti. “Trablus yakınlarındaki bir şantiyede maalesef istenmeyen bir olay söz konusudur” diyen Davutoğlu, Yunus Emre Çelik adlı vatandaşının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ahmet Davutoğlu bunun dışında can kaybının yaşanmadığını da belirtti.

(tuicakademi-ANKA)

Sosyal Medyada Paylaş

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tarih:

Beğenebileceğinizi Düşündük
Yazılar

Davetlisiniz: Afet Sonrasında Yükseköğretime Erişim Hakkı İzlenmesi Raporu

📢 Davetlisiniz! 📢 Birlikte İyileşiyoruz programının bir parçası olan afet...

Suriye’de Mücadele: Türkiye ve İsrail

Bu makale, 14 Şubat 2025 tarihinde Shlomo Ben-Ami imzasıyla...

Türkiye’nin Toplumsal Haritası: TGSS 2024

Türkiye’nin Toplumsal Haritası Türkiye Genel Sosyal Saha Araştırması (TGSS), Türkiye’nin...

Almanya Yol Ayrımında

Bu makale, 14 Şubat 2025 tarihinde Ulrike Malmendier, Thilo...